Nioh 2

Kép a Nioh 2 termékhez

11.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. március 13.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) Nioh 2 leírása

Tovább folytatódik a Team Ninja fejlesztésében készült nagyszerű Nioh, melyben ismét visszautazhatunk az időben, egészen pontosan a 16. századi Japánba, ahol szörnyetegek és gonosz démonok sokasága tartja terrorban a vidéket.

A mi feladatunk tehát ismét adott lesz: a Dark Souls-játékokból ismert nehézséget a Ninja Gaiden-sorozat brutális és látványos küzdelmeivel elegyítő játékmenet részeként szálljunk szembe a félelmetes bestiákkal, akik folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítanak majd minket.

A Nioh 2 pontosan ott folytatja a kalandokat, ahol közvetlen elődje abbahagyta, noha ezúttal sokkal nagyobb figyelem terelődik majd a történetre és a főszereplőre egyaránt, de a szamurájok halálos művészetén alapuló harcrendszer azért megmaradt az előtérben.

Járd be zsoldosként a rémisztő horrorfilmekre emlékeztető történelmi Japán vidékeit, fedezd fel az élet sötét oldalát, harcolj meg a félelmetes yokaikkal, fejlődj egyre magasabb szintekre, és használj egyre erősebb fegyvereket a győzelem érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) Nioh 2 játékkal kapcsolatban