Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Nintendo Switch keménytok (fekete színben) üvegfóliával

Kép a Nintendo Switch keménytok (fekete színben) üvegfóliával termékhez

5.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 04.

Platform: Nintendo Switch

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Nintendo Switch keménytok (fekete színben) üvegfóliával leírása

FIGYELEM: a termék Nintendo Switch konzolt nem tartalmaz!

Ha te is gyakran kihasználod a Nintendo Switch hordozhatóságát, de nagyon félsz attól, hogy a táskádban megsérül a konzol handheld része, akkor neked is szükséged van egy kifejezetten utazáshoz és hordozáshoz megálmodott keménytokra, ami garantáltan megvédi a masinát az ütődésektől, a karcolásoktól, de még a portól, a kosztól és a hidegtől is.

A Nintendo Switch keménytok egy hivatalos gyári kiegészítő, amely mind a méreteit, mind a kialakítás minőségét tekintve úgy lett megalkotva, hogy a lehető legprecízebb védelmet garantálja a konzol számára, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy akár kézben cipelve, akár a táskádban, de mindig megvédheted az érzékeny szerkezetet a sérülésektől.

Sőt mi több, ez a Nintendo Switch keménytok tartalmaz továbbá egy nagy párnázott, hálós zsebet, ami ideális helye lesz a tartozékoknak vagy a különféle kábeleknek, ebben a csomagban pedig egy üvegfóliát is találsz a kijelző makulátlan védelméhez.