Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Naruto to Boruto: Shinobi Striker

Kép a Naruto to Boruto: Shinobi Striker termékhez

7.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. augusztus 31.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Naruto to Boruto: Shinobi Striker leírása

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker a népszerű Naruto anime univerzumán alapuló legújabb videojáték, mely elhozza közénk a többjátékos nindzsaharcok legmagasabb szintjét.

A játékban találkozhatunk Naruto világának összes ismert karakterével, sőt mi több, egymásnak is ereszthetjük őket, miközben az animéből ismert helyszínek, illetve szintén arra hajazó grafikai stílus vár majd ránk az izgalmas ütközetek során.

A Naruto to Boruto: Shinobi Striker egy olyan játékélményt hoz, amihez foghatót Naruto-játék korábban még soha nem kínált, ezáltal térbeli helyszíneken folytathatunk 3D-s csatákat annak érdekében, hogy belőlünk válhasson a legjobb Shunobi a világon.

A kihívásokkal teli és hihetetlenül látványos 4v4 fős küzdelmeket ráadásul nemcsak egyedül, gépi ellenfelek ellen, hanem kooperatív módban, más játékosok oldalán, vagy másokkal szemben is átélhetjük majd.

Legfrissebb hírek a(z) Naruto to Boruto: Shinobi Striker játékkal kapcsolatban