Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Nacon vezetékes PS4 kontroller szürke színben

Kép a Nacon vezetékes PS4 kontroller szürke színben termékhez

AKCIÓ! 15.790 Ft helyett
10.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 30.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Nacon vezetékes PS4 kontroller szürke színben leírása

Jellemzők:

2x vibramotor
LED player status visszajelzés (kamera vezérlésre nem alkalmas)
Touch pad
3.5mm stereo fejhallgató csatlakozó
Puha tapintású felület, hosszú játék alatt is kényelmes
PC kompatibilis (XInput)
Kábel hossz: 3 méter
Méretek: 153 x 50 x 96mm

Ha elromlott kedvenc DualShock 4 kontrollered, vagy csak szeretnél magadnak egy extra irányítót PlayStation 4 konzolodhoz, a Nacon vezetékes PS4 kontroller nemcsak tökéletes, hanem egyben olcsó alternatíva is lehet számodra.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés és a tudás tekintetében teljes egészében a DualShock 4 sajátosságait másolja, ezáltal ugyanazok a jó minőségű gombok, ravaszok és joystickok, sőt mi több, még a dupla vibrációs motor és a tapipad is megtalálható rajta.

A 3 méteres kábellel rendelkező Nacon vezetékes PS4 kontroller nagy előnye, hogy nemcsak PlayStation 4 konzolokkal, hanem akár PC-vel is könnyedén kompatibilissé tehető, ezáltal egyszerre két platformon élvezheted a professzionális és kényelmes irányítás magasiskoláját.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés mellett fogásra is teljesen olyan, mintha egy DualShock 4-et tartanánk a kezünkben, még a dedikált PlayStation gomb is helyet kapott rajta, hogy semmilyen téren se legyen hiányérzetünk a használatakor.