Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Nacon Asymmetric PS4 kontroller

Kép a Nacon Asymmetric PS4 kontroller termékhez

AKCIÓ! 22.790 Ft helyett
17.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. április 01.

Platform: PS4

Gyártó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Nacon Asymmetric PS4 kontroller leírása

A Nacon aszimmetrikus vezeték nélküli kontroller a DualShock 4 sajátosságait

Ha elromlott kedvenc DualShock 4 kontrollered, vagy csak szeretnél magadnak egy extra irányítót PlayStation 4 konzolodhoz, a Nacon asszimetrikus PS4 kontroller nemcsak tökéletes, hanem egyedi és olcsó alternatíva is lehet számodra.

A Nacon vezeték nélküli aszimmetrikus PS4 kontroller ugyanis a megjelenés és a tudás tekintetében a DualShock 4 sajátosságait az Xbox kontrollerek gombkiosztásával vegyíti, ezáltal ugyanazok a jó minőségű gombok, ravaszok és joystickok, sőt mi több, még a dupla vibrációs motor és a tapipad is megtalálható rajta - csipetnyi extrea kényelem mellett

A Nacon aszimmetrikus PS4 kontroller nagy előnye, hogy nemcsak PlayStation 4 konzolokkal, hanem akár PC-vel is könnyedén kompatibilissé tehető, ezáltal egyszerre két platformon élvezheted a professzionális és kényelmes irányítás magasiskoláját.

A Nacon vezetékes PS4 kontroller ugyanis a megjelenés mellett fogásra is teljesen olyan, mintha egy DualShock 4-et tartanánk a kezünkben, még a dedikált PlayStation gomb is helyet kapott rajta, hogy semmilyen téren se legyen hiányérzetünk a használatakor.