Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

NBA 2K23

Kép a NBA 2K23 termékhez

28.390 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. szeptember 09.

Platform: PS5

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) NBA 2K23 leírása

Játssz a kedvenc NBA és WNBA csapataiddal és sztárjaiddal, és éld át az élethű játékmenetet. MICHAEL JORDAN VISSZATÉR ? Lépj parkettára az eddigi legdefinitívebb Michael Jordan élményben, a The Jordan Challange-ben. Éld át és alkosd újra Jordan illusztris karrierjének 15 ikonikus teljesítményét.

A 2K11-ből visszatérő tíz, teljesen újraépített kihívás mellett öt teljesen új pillanat kapott helyet. ? Váltsd valóra az NBA-s álmaidat, ahogy egy drámai úton elindulsz a nagyság felé a MyCAREER módban. Építs kapcsolatokat és hírnevet, valamint győzd le az akadályokat, amelyek még a legígéretesebb játékosokat is megizzasztják. Építsd ki a brand-edet a pályán kívül és tedd emlékezetessé a nevedet a pályán.

Szerezz hírnevet a The City-ben, az eddigi legnagyobb kosárlabda világban (PlayStation?5 és Xbox Series X|S konzolokon), vagy indulj el egy epikus utazásra az egyetlen óceánjárón (PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon), amely a legjobb kosarasokhoz illik a legjobban.

Mindegy milyen utat választasz a MyPLAYER-eddel, készülj fel a munkára, szerezz hírnevet és szántsd fel a pályát. Feszegesd a határaidat a Gatorade Training létesítményben és nézz be a boltba a leglazább felszerelésekért a legnagyobb márkáktól, mielőtt részt vennél az egész éven át tartó eseményeken, melyeken rengeteg jutalom vár. A MyTEAM a fantáziát realitássá teszi, miközben kártyákat gyűjtögetsz, hogy egy nem evilági kezdő 5-öst hozhass létre legendákkal és All-Starokkal bármelyik érából.

Küldd pályára a legjobbjaidat elit csapatok ellen, miközben felfedezed az immerzív kihívásokat, versenyeket és izgalmas jutalmakat. Tapasztald meg ezeket és még többet a MyTEAM közösséggel, valamint a folyamatos frissítésekkel. Hozd meg te a döntéseket és építsd fel a dinasztiádat, vagy döntsd el merre halad tovább a liga az legimmerzívebb szimulációs élményben a MyNBA-ben és a MyWNBA-ben (MyGM és MyLEAGUE a PlayStation?4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokon).

Páratlan irányítás és részletes eszközök állnak a rendelkezésedre, hogy minél több információhoz juss a döntéseid előtt, miközben te szabod meg a szabályokat ebben a teljesen testreszabható élményben. Ugorj fejest egy szezonba vagy nézz végig egy hosszútávú növekedést egy több éven át tartó élményben, amelyek online és offline is elérhetőek.

Legfrissebb hírek a(z) NBA 2K23 játékkal kapcsolatban