Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

NBA 2K21

Kép a NBA 2K21 termékhez

3.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. szeptember 04.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) NBA 2K21 leírása

Idén sem hagyott minket új kosárlabdás játék nélkül a 2K Games, akik elhozták közénk az NBA 2K-sorozat aktuális évadát, aminek részeként minden eddiginél nagyobb realizmus társaságában csatlakozhatunk a kérdéses sportág legnagyobb küzdelmeihez.

Az NBA 2K21 az eddigi legjobb, legrészletesebb és legrealisztikusabb grafikai körítést biztosítja a digitális kosárlabda élményének, méghozzá minden téren továbbfejlesztett élmények, illetve megoldások társaságában, ami elengedhetetlen a játékmenet realizmusához.

A jól megszokott kampány módban ismét lehetőségünk nyílik átélni a szezon legnagyobb mérkőzéseit, csatlakozni kedvenc csapatunk oldalán a bajnokságokhoz, miközben rengeteg változatos játékmódban akár a nulláról is indíthatunk egy játékost vagy egy csapatot, hogy a legjobbak közé emelhessük.

Természetesen nem hiányozhat az NBA 2K21-ből a többjátékos mód sem! Az alkotást lehetőségünk nyílik mások társaságában is élvezni, így megtapasztalhatjuk a virtuális kosárlabdázás élményének legmagasabb szintjét a legkülönfélébb szabályrendszerekkel.

Legfrissebb hírek a(z) NBA 2K21 játékkal kapcsolatban