Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

MotoGP 22

Kép a MotoGP 22 termékhez

10.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. április 21.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) MotoGP 22 leírása

A sebesség és a vagány versenymotorok kedvelőinek legnagyobb örömére idén is visszatér a MotoGP alapján évről-évre megújuló versenyjáték! A MotoGP 22 korábban soha nem látott mennyiségű tartalommal, több mint 120 versenyzővel, húsznál is több hivatalos pályával és a teljes bajnoksággal várja a száguldás megszállottjait.

Sőt mi több, az aktuális versenyek mellett a múltban is elveszhetünk kicsit, hiszen több mint 70 történelmi motoros tér vissza a játékban. Belebújhatunk Rossi, Lorenzo, Stoner vagy Pedrosa bőrébe, és újra átélhetjük a legendás 2009-es szezon eseményeit.

A MotoGP 22 mindenből egy kicsivel többet, szebbet és jobbat kínál, mint elődje! Rendkívül valósághű versenyhangulat, az árkád száguldás és a szimulátoros alaposság kedvelőinek is ideális megoldások, valamint rengeteg olyan lehetőség vár ránk, amelyek magabiztosan a realizmus oltárán áldoznak.

Létrehozhatunk saját junior csapatot - akár a Moto2-ben és a Moto3-ban is ?, felbérelhetünk menedzsert, technikai igazgatót és komplett személyzetet, de akár kipróbálhatjuk magunkat a többjátékos módban ? a sorozat történetében először akár lokális osztott képernyőn is.