Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

MotoGP 21

Kép a MotoGP 21 termékhez

6.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. április 22.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) MotoGP 21 leírása

Idén sem kell mellőznünk a legjobb motoros játékok közé sorolandó MotoGP aktuális évadát, mely a 2021-es szezon feldolgozásaként minden eddiginél látványosabb megjelenést, valamint rengeteg aktuális tartalmat kínál nekünk.

A MotoGP 21-ben alaposan továbbfejlődik a karriermód, így felépíthetjük saját csapatunkat, de a végletekig testre szabhatjuk motorunkat, miközben komplett csapat, menedzserek, mérnökök és egyébb szakemberek segítik, hogy istállónk a lehető legjobb eredményeket érje el a futamokon.

Lehetőségünk nyílik továbbá junior csapat kezelésére, de folyamatos kutatásokat végezve javíthatjuk motorunk elektronikus funkcióit, aerodinamikáját, egyszóval legtöbb elemét tuningolhatjuk, így a fékeket, a kipörgésgátlót és így tovább.

A MotoGP 21 minden eddiginél szimulátorosabb megközelítést nyújt nekünk, miközben a rengeteg lehetőség mellett azért természetesen árkád vonalát is megőrizte annak érdekében, hogy aki csak a versenyzés élménye miatt töltené be, az is megtalálja vele számításait.

Legfrissebb hírek a(z) MotoGP 21 játékkal kapcsolatban