Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Monster Energy Supercross 5

Kép a Monster Energy Supercross 5 termékhez

6.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. március 17.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5

Monster Energy Supercross 5 kiemelt információk

Előrendelői extra

Kép a Monster Energy Supercross 5 termékhez

A(z) Monster Energy Supercross 5 leírása

Megérkezett a népszerű motorsport legújabb évada, melyben ismét felpattanhatsz motorodra és kihívhatod a 2021-es Monster Energy Supercross hivatalos bajnokság legjobb versenyzőit. Próbáld ki a keleti és a nyugati 450 cm3 és a 250 cm3 osztályának összes pályáját.

A saját karriermód minden eddiginél részletgazdagabbá vált, ahol versenyekhez csatlakozhatsz, karriert építhetsz a legújabb funkciókkal, köztük a Rider Shape rendszerrel. A szerkesztési lehetőségek is újra szintre lépnek, nem csak a klasszikus elemek, hanem a Rhythem Section, a bukósisak, sőt még a matricák is szerkeszthetőek.

A Supercross 5 egyjátékos módban is játszható, de még több izgalmat kínál több játékossal. További újdonság, hogy most már nem csak online lehet élvezni a többjátékos módot, hanem a Split Screen-nek köszönhetően, ugyanazon az eszközön többen is játszhatnak. Pattanj fel motorodra és győzd le versenytársaidat!

Legfrissebb hírek a(z) Monster Energy Supercross 5 játékkal kapcsolatban