Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Minecraft Explorer's Pack

Kép a Minecraft Explorer

7.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 07.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Minecraft Explorer's Pack leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Minecraft játékszoftver
- Exporer's pack (tartalma: Kínai mitológiai válogatás, Természetes textúra csomag, Battle and Beast skin csomag, Biome settlers skin csomag, Campfire Tales skin csomag)

Fedezd fel a virtuális szabadság és kreativitás eddigi legmagasabb szintjét, a Minecraft ugyanis lehetőséget ad arra, hogy ne csak megálmodd, hanem meg is valósítsd a legvadabb álmaidat, a hatalmas pixelvilágban ugyanis egyedül vagy barátaid oldalán saját univerzumokat teremthetsz, sőt akár vadonatúj játékokat is megalkothatsz magadnak.

A Minecraft olyan, mint egy virtuális varázslat, ahol bármi megtörténhet, és ahol minden megvalósulhat, de nem árt vigyázni, mert miközben legvadabb álmaidat váltod valóra, gondoskodnod kell a felfedezésről, a craftolásról és a menedék építéséről is, hiszen a játékban, ha leszáll az éj, szörnyetegek lepik majd el a pályákat.

Éld át most még nagyobb élményként, hiszen a csomaghoz jár az Explorers Pack, benne rengeteg új természetes textúrával, a kínai mitológiára épülő újdonságokkal, valamint olyan skin csomagokkal, mint a Telepesek, a Harcosok és Bestiák, valamint a Tábortűz Mesék.

Legfrissebb hírek a(z) Minecraft Explorer's Pack játékkal kapcsolatban