Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Minecraft: Story Mode The Complete Adventure

Kép a Minecraft: Story Mode The Complete Adventure termékhez

13.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 25.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Minecraft: Story Mode The Complete Adventure leírása

Jesse egyetlen álma, hogy ő legyen a világ egyik legjobb és legismertebb Minecraft-játékosa! Amikor újoncként megismerkedik ezzel a különleges világgal, Axel, Olivia és kis háziállata, Reuben oldalán közösen csapnak bele a kalandokba, de nem is sejtik, hogy hamarosan az egész életüket megváltoztatja majd a játék.

Miután ugyanis elmennek az Endercon-ra, hogy ott találkozzanak a Minecraft egyik legendás harcosával, a fülükbe jut, hogy egy gonosztevő arra készül, hogy megalkossa a pixelvilág valaha látott legveszélyesebb szörnyetegét, az Enderdragont. Ehhez szó szerint beszippantja őket a játék, és kezdetét veszi a kis csapat története, amelynek első lépéseként meg kell találniuk néhány legendás hőst, hogy végül egy mindent elsöprő küzdelemben legyőzzék a fenevadat.

Ezt az izgalmas történetet meséli el nekünk több epizódra szabdalva a Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure, amelynek részeként most az összes eddig megjelent fejezetet begyűjtheted egy kalap alatt, hogy átélhesd Jesse és barátainak izgalmas küldetését.

A Minecraft: Story Mode - The Complete Adventure egyébiránt a Telltale Games-féle kalandjátékok ? The Walking Dead, Batman: The Telltale Series, Tales from the Borderlands ? sajátosságait vonultatja fel, így képregényes grafika, döntéseinkkel irányítható történet, valamint egy garantáltan felejthetetlen élmény vár ránk a Minecraft különleges világában.

Legfrissebb hírek a(z) Minecraft: Story Mode The Complete Adventure játékkal kapcsolatban