Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Kép a Middle-Earth: Shadow of Mordor termékhez

3.699 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. május 08.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Middle-Earth: Shadow of Mordor leírása

A Middle-earth: Shadow of Mordor a világ első olyan Gyűrűk Ura játéka, amely nem a jól ismert filmeken és könyveken alapuló sztorit meséli el nekünk újra, hanem egy teljesen új történetet állít a középpontba.

A játék főhőse Talion, egy kósza, aki elveszítette családját és életét is, de egy Bosszúszellem visszahozza a halálból, és vérbosszút esküszik az őt elpusztító Szauron, valamint félelmetes ork serege ellen, akik ismét visszatértek, illetve megszállták Mordort.

A Middle-earth: Shadow of Mordor egy külsőnézetes akciójátékként lehetőséget biztosít arra, hogy szabadon felfedezzük Mordor sötét földjét, szembeszálljunk az ork seregekkel, betörjünk főhadiszállásaikra, és kivégezzük közben a legfontosabb hadvezéreket, hogy ott rúgjunk bele Szauronba, ahol csak lehetőségünk nyílik rá.

A játékban a páratlan szabadság mellett intenzív és taktikus ütközetek, rengeteg változatos képesség, összetett fejlődési rendszer, valamint szerepjátékos elemek színesítik utunkat egészen addig, amíg be nem teljesítjük vérbosszúnkat.

Legfrissebb hírek a(z) Middle-Earth: Shadow of Mordor játékkal kapcsolatban