Marvel's Avengers

Kép a Marvel

6.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. szeptember 04.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Marvel's Avengers leírása

A Square Enix és a Tomb Raider-sorozattal elhíresült Crystal Dynamics jóvoltából végre egy minőségi videojáték készülhetett a Marvel univerzum talán legismertebb szuperhős-csapata, a Bosszúállók egyik nagy kalandjából, mely Marvel's Avengers címmel lehetőséget ad arra, hogy átvegyük az irányítást az ismert karakterek fölött.

A Marvel's Avengers története az A-Nappal indul, amikor Amerika kapitány, Hulk, Vasember, Fekete özvegy és Thor bemutatják új főhadiszállásukat, de az örömünnep gyászos fordulatot vesz, aminek hatására a Bosszúállók feloszlanak, néhány évvel később azonban, miután az összes szuperhőst elüldözte az emberiség, a világ az összeomlás szélére sodródik.

Ebben a helyzetben már csak az segíthet, ha a Bosszúállók újra összeállnak! Erről szól a Marvel's Avengers története, melyben egy epikus történet vár ránk, a főszerepben az ismert hősökkel, akiket mind egy szálig irányításunk alá vehetünk, kihasználva különleges képességeiket és sajátosságaikat egyaránt.

A Marvel's Avengers nemcsak a történetről szól majd - melyet a megjelenés után hosszú hónapokkal is bővítenek a készítők -, hanem az őrült küzdelmekről is, így a szuperhősöktől megszokott intenzitást, változatosságot és kihívásokat kínálnak nekünk a külsőnézetes akciójátékok legszebb hagyományaival és filmszerű jelenetekkel a főszerepben.

Legfrissebb hírek a(z) Marvel's Avengers játékkal kapcsolatban