Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

MX vs ATV Legends

Kép a MX vs ATV Legends termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. június 28.

Platform: XBOXSX

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) MX vs ATV Legends leírása

Szívesen száguldoznál terepmotorokkal, kvadokkal és egyéb sárdagasztásra alkalmas járművekkel? Ebben az esetben az MX vs ATV Legends biztosan nagy kedvenced lesz, hiszen a játék minden eleme arról szól, hogy mások legyőzése mellett meghódítsuk a legnehezebb pályákat is.

Válasszuk akár a kötött pályás karrier módot, akár a nyitott világú sárdagasztást, az MX vs ATV Legends mindehhez tökéletes hátteret nyújt rengeteg nagyszerű jármű, motorok, ATV-k vagy UTV-k társaságában, miközben a sportágból jól ismert versenyzők bőrébe is belebújhatunk majd.

A minden eddiginél összetettebb és tartalmasabb élményekkel kecsegtető karrier módban nemcsak testre szabhatjuk versenyzőnket és a kapcsolódó járműveket, hanem mi dönthetünk arról, hogy milyen irányban haladunk a ranglétrán, milyen szponzorokkal szerződünk és milyen eseményeken indulunk.

Az egyjátékos élményeken felül ráadásul többféle online lehetőség is vár majd ránk, ezáltal kipróbálhatjuk magunkat 16 fős küzdelmekben, sőt akár a kétfős osztott képernyős módban is.

Legfrissebb hírek a(z) MX vs ATV Legends játékkal kapcsolatban