MX vs ATV Legends

Kép a MX vs ATV Legends termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. június 28.

Platform: PS4

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: XBOXSX

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. október 06., csütörtök

A(z) MX vs ATV Legends leírása

Szívesen száguldoznál terepmotorokkal, kvadokkal és egyéb sárdagasztásra alkalmas járművekkel? Ebben az esetben az MX vs ATV Legends biztosan nagy kedvenced lesz, hiszen a játék minden eleme arról szól, hogy mások legyőzése mellett meghódítsuk a legnehezebb pályákat is.

Válasszuk akár a kötött pályás karrier módot, akár a nyitott világú sárdagasztást, az MX vs ATV Legends mindehhez tökéletes hátteret nyújt rengeteg nagyszerű jármű, motorok, ATV-k vagy UTV-k társaságában, miközben a sportágból jól ismert versenyzők bőrébe is belebújhatunk majd.

A minden eddiginél összetettebb és tartalmasabb élményekkel kecsegtető karrier módban nemcsak testre szabhatjuk versenyzőnket és a kapcsolódó járműveket, hanem mi dönthetünk arról, hogy milyen irányban haladunk a ranglétrán, milyen szponzorokkal szerződünk és milyen eseményeken indulunk.

Az egyjátékos élményeken felül ráadásul többféle online lehetőség is vár majd ránk, ezáltal kipróbálhatjuk magunkat 16 fős küzdelmekben, sőt akár a kétfős osztott képernyős módban is.

Legfrissebb hírek a(z) MX vs ATV Legends játékkal kapcsolatban