Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Little Nightmares II

Kép a Little Nightmares II termékhez

14.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. február 11.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Little Nightmares II leírása

Folytatódik a Little Nightmares horrorisztikus kalandja, mely Mono, egy fiatal fiú történetét meséli el, aki az előző részből ismert főhős, a sárga esőkabátjáról ismert Six útmutatásai alapján próbál meg kikeveredni egy feje tetejére állt, elképesztően groteszk és absztrakt világból.

Mono és Six így együttes erővel indul útnak, hogy felfedezzék az egészért felelőssé tehető rejtélyes jeladó torony titkát, csakhogy a párosnak újabb és újabb rémálmokkal kell szembenéznie, miközben bátorságuk mellett ügyességüket egyaránt meg kell mutatniuk.

A Little Nightmares II-ben ismét megelevenednek a legrosszabb rémálmaink, miközben szadista Tanárokkal és vérszomjas Vadászokkal kell összemérnünk tudásunkat egy olyan rothadó horrorvilágban, ahol rengeteg változato helyszínen bizonyíthatunk, hol harcokkal, hol fejtörők megoldásával.

Mono szerepébe bújva most mi is felébreszthetjük magunkban a félelmetes gyermeki rémálmokat, miközben az őrült helyszíneken hol a lopakodás, hol a furfang segíthet, az összecsapások azonban csak a legritkább esetben lesznek célravezetők.

Legfrissebb hírek a(z) Little Nightmares II játékkal kapcsolatban