Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Let's Sing Presents Queen

Kép a Let

15.199 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 02.

Platform: Nintendo Switch

Gyártó: Koch Media

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Let's Sing Presents Queen leírása

A Let's Sing Presents Queen egy vérbeli ritmusjáték, ahol minden idők egyik legismertebb rockzenekarának, a Quennek az énekesét személyesíthetjük meg, hogy megkíséreljünk előadni 30 feledhetetlen klasszikust a legendás banda slágerei közül.

A játékban helyet kapott a Queen összes igazi örökzöldje, így elénekelhetjük a Bohemian Rhapsody-t, a Dont Stop Me Now-t, de még a The Show Must Go On-t is többek között, miközben lehetőségünk nyílik egyedül, de akár barátaink oldalán is megtapasztalni ezt az élményt.

A Let's Sing Presents Queen ugyanis azon túl, hogy lehetőséget ad egyedül elénekelni a nagy slágereket, akár partijátékként is megállja majd a helyét, hiszen rendezhetünk vele egy nagyszerű karaoke partit is, amihez még mikrofonra sem lesz szükségünk.

A játék ugyanis támogatja a Let's Sing applikációt, melynek letöltésével a saját okostelefonunkat használhatjuk majd fel mikrofonként, és azonnal élvezhetjük a különféle játékmódokat, melyek mind egy szálig a klasszikus ritmusjátékok élményét tárják elénk.

A játék mikrofont is tartalmaz!