Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Lego Marvel Super Heroes

Kép a Lego Marvel Super Heroes termékhez

4.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 01.

Platform: PS4

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS3, XBOX 360, XBOX ONE

A(z) Lego Marvel Super Heroes leírása

A DC szuperhősei után végre a Marvel legismertebb maszkos bűnüldözői felett is átvehetjük az irányítást egy Lego-játék keretein belül, így a Lego Marvel Super Heroes-ban Pókember, Vasember, Hulk, Amerika kapitány, Rozsomák, Thor, a Fantasztikus Négyes és megannyi egyéb karakter kapja a központi szerepet.

A Lego Marvel Super Heroes keretein belül túlzás nélkül felvonul majd a Marvel univerzum apraja-nagyja, a többtucatnyi karakter pedig mind-mind egyedi képességekkel válik elérhetővé, és annak érdekében vehetjük át felettük az irányítást, hogy egy őrült és átfogó sztori részeként megállítsuk a világ elpusztítására törekvő Lokit és csatlósait.

A játékban lehetőségünk nyílik majd felfedezni egy olyan sztorit, amely bár különáll minden mozifilmtől, de néhány jelenet erejéig mégis kapcsolódik némelyikhez, így bejárhatjuk például Manhattan városa mellett a Stark tornyot, a Hydra és az X-Men bázist, sőt még a hírhedt M-aszteroidát is.

A Lego Marvel Super Heroes egyébiránt a játékmenet terén a sorozat korábbi tagjaira épít, így akár egyedül, akár a kooperatív módban valaki más oldalán, de a folyamatos akciók mellett szabadon felfedezhetünk majd minden pályát, miközben gyűjtögethetünk, építhetünk, rombolhatunk, és tengernyi fejtörőt oldhatunk meg a továbbjutás érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) Lego Marvel Super Heroes játékkal kapcsolatban