Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Kép a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga termékhez

14.890 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. április 05.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Warner Bros.

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOX ONE

A(z) LEGO Star Wars: The Skywalker Saga leírása

Újabb gyűjteményes kiadásban vált elérhetővé a népszerű LEGO Star Wars-sorozat, aminek részeként a Skywalker Saga mind a kilenc mozifilmjének eseményei kerültek egy csomagba, hogy mindenki átélhesse legósított formában, egy nagy adag humor társaságában az ismert történeteket.

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga egy igazi családbarát alkotás, mely kicsiknek és nagyoknak, kezdő fanoknak és keményvonalas Csillagok háborúja rajongóknak egyaránt ideális választás lesz, miközben egy nagy kaland részeként ismerhetjük meg a mozifilmek jól ismert történetét.

A több mint 100 órányi nettó játékélmény mellett a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga garantáltan több száz játszható karakterrel, megannyi izgalommal, tonnányi fejtörővel, intenzív akciókkal, hovatovább sok-sok emlékezetes pillanattal kecsegtet majd nekünk.

Az alkotásban viszontláthatjuk majd a filmekből ismert szereplőket, helyszíneket és jeleneteket is, méghozzá mindent vicces körítéssel és kreatív megoldásokkal, az ifjúkori legózások élményének középpontba állításával.

Legfrissebb hírek a(z) LEGO Star Wars: The Skywalker Saga játékkal kapcsolatban