Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Just Dance 2019

Kép a Just Dance 2019 termékhez

11.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 31.

Platform: XBOX 360

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, XBOX ONE

A(z) Just Dance 2019 leírása

Idén sem hagy minket ugrabugra nélkül a Ubisoft, lévén máris itt van az aktuális esztendő betevő táncadagja a Just Dance 2019 képében, mely minden eddiginél aktuálisabb slágereket, vadabb koreográfiákat és nagyobb élményeket kínál.

A ust Dance 2019-ben természetesen a lényeg nem változott, csak válassz ki egy szuper dalt, és kövesd a képernyőn látható koreográfiát, amit vagy a csatlakoztatott mozgásérzékelő, vagy a társítható applikáció által okostelefonod ellenőriz majd le.

A 40 új dalt felvonultató Just Dance 2019-ben olyan ismert előadók slágereire táncpárbajozhatsz a változatos játékmódokban, mint Bruno Mars, El Chombo, Sean Paul, David Guetta, Daddy Yankee, vagy éppen Arash és Snoop Dogg.

A Just Dance 2019 továbbra is minden idők egyik legjobb partijátéka, mely egyetlen házi buliból sem hiányozhat, hiszen segítségével garantáltan felpörgetheted a hangulatot, és életre szóló élményeket adhatsz barátaidnak.