Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Journey to the Savage Planet

Kép a Journey to the Savage Planet termékhez

6.449 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. január 31.

Platform: PS4

Kiadó: 505 Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Journey to the Savage Planet leírása

A Journey to the Savage Planet-ben egy különleges kooperatív kaland vár ránk, melyben a Kindred Aerospace újonc kadétjaként egy idegen bolygón landolunk. Felszerelésünk fogytán, a segítség túl messze van, így csak rajtunk múlik majd, hogy képesek leszünk-e túlélni ebben a különleges környezetben!

Dolgunkat nehezíti, hogy egy a Földhöz mérten teljesen idegen ökoszisztéma vár ránk. Nem ismerjük az élőlények viselkedését, nem tudjuk, hogy melyik növény pontosan mire alkalmas, azonban minél jobban beleássuk magunkat a környezet felfedezésébe, annál biztosabbak leszünk benne, hogy nem vagyunk egyedül a planétán.

A távolban ugyanis egy rejtélyes torony magasodik, amivel egyetemben egyre több rejtély bontakozik ki a szemünk előtt, így a felfedezés és a túlélés mellett a kapcsolódó nyomozást is le kell vezényelnünk ahhoz, hogy fényt derítsdünk a bolygó titkaira.

Legfrissebb hírek a(z) Journey to the Savage Planet játékkal kapcsolatban