Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Immortals Fenyx Rising

Kép a Immortals Fenyx Rising termékhez

7.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. december 03.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, PS4

A(z) Immortals Fenyx Rising leírása

Az Assassins Creed Odyssey alkotóinak legújabb videojátékában megismerhetjük, hogy milyen lenne, ha a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot ötvöztük volna a görög mitológiával. A végeredmény egy rajzfilmszerű megjelenéssel kecsegtető, vad akciókra fókuszáló szerepjáték, mely garantáltan életre szóló élményeket kínál majd nekünk!

A Gods & Monsters keretein belül a görög istenek megmentésére indulunk egy elfeledett hős oldalán, akivel szabadon felfedezhetjük a csodálatos fantáziavilágot, miközben a legkülönfélébb mitológiai teremtményekkel mérhetjük össze tudásunkat, hogy folyamatos tapasztaaltszerzés mellett végül meg tudjunk mérkőzni a rettegett Töphónnal.

A küzdelmek mellett azonban a Gods & Monsters nagyon sokszor próbára teszi majd az ügyességünket és logikánkat is, hiszen megannyi trükkös próbatétel, veszélyekkel teli helyszínek és igazi hősökért kiáltó feladatok várnak majd ránk az istenekért indult mentőakció során.

Legfrissebb hírek a(z) Immortals Fenyx Rising játékkal kapcsolatban