Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Hot Wheels Unleashed

Kép a Hot Wheels Unleashed termékhez

6.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. szeptember 30.

Platform: PC

Kiadó: Milestone

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) Hot Wheels Unleashed leírása

Megérkezett a Hot Wheels Unleashed, ahol a játékosoknak lehetőségük van összegyűjteni a világ legvadabb autóit, elképesztő pályákat építeni és a legizgalmasabb versenyeken részt venni, hogy legyőzzék ellenfeleiket.

Ülj be a számtalan vagány és egyedi kocsi egyikébe, tapasztald ki az autók egyedi szokásait és légy Te a Hot Wheels univerzum legjobb versenyzője. A Livery Editor segítségével összeállíthatod egyedi járművedet, melyekkel versenyezni is lehet. Száguldj át a hurkokon, driftelj úgy, mint a profik és teljesítsd időben a pályákat ellenfeleid előtt.

A split-screen adta lehetőségeknek köszönhetően barátaiddal is élvezheted a játékot vagy mérettesd meg magad a világ többi versenyzőivel szemben az online játékmódban. Készíts egyedi pályákat hurkokkal és egyéb extrém elemekkel.

Minimum gépigény

+ OS: Windows 8.1 64-Bit or later Processor: Intel Core i5-2500K / AMD FX-6350 Memory: 8 GB RAM Graphics: GeForce GTX 960 / GeForce GTX 1050 DirectX: Version 11 Storage: 22 GB available space

Ajánlott gépigény

+ OS: Windows 8.1 64-Bit or later Processor: Intel Core i7-5820K / AMD Ryzen 5 2600 Memory: 16 GB RAM Graphics: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 580 DirectX: Version 11 Storage: 22 GB available space

Legfrissebb hírek a(z) Hot Wheels Unleashed játékkal kapcsolatban