Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Horizon Zero Dawn Complete Edition

Kép a Horizon Zero Dawn Complete Edition termékhez

5.690 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. december 06.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Horizon Zero Dawn Complete Edition leírása

Képzelj el egy világot, amelyben a gépek sok-sok évvel ezelőtt teljesen átvették a hatalmat az emberiség felett. A civilizáció majdnem kipusztult, és mindössze néhány túlélő maradt a Földön, akik reményvesztetten próbálják átvészelni az óriási, dinoszauruszszerű robotszörnyek által uralt, és időközben szépen kizöldült planétán zajló mindennapokat.

A Horizon Zero Dawn a Killzone-sorozat fejlesztőinek legújabb külsőnézetes akciójátéka, amelyben ezt a különleges világos ismerhetjük meg Aloy, a vadász oldaláról, aki azért teszi kockára az életét nap, mint nap, hogy a jövő nemzedékének ne kelljen az általa olyannyira gyűlölt és rettegett poszt-apokaliptikus világban felnevelkednie.

A játékban páratlan szabadsággal fedezhetjük fel ezt a különleges és egyben veszélyes világot, egykori városok romjai között, kietlen vadonokban kutakodva ősi ereklyék és a megoldás után.

A Horizon Zero Dawn-ban mindeközben az összetett, ámde mégis közérthető harcrendszer részeként Aloy oldalán gyakran szembe kell majd szállnunk a hatalmas robotszörnyekkel, akiket különleges fegyvereink révén, ámde nagy harcok árán tudunk csak a földre kényszeríteni.

Aloy oldalán kihasználhatjuk majd fegyvereink tűzereje mellett a fejlődési rendszer során elérhető extrákat, a nyersanyagokból a crafting részeként előállítható tárgyakat, valamint a napszakok és az időjárás dinamikus változását is.

A Horizon Zero Dawn Complete Edition részeként ráadásul a nagyszerűen sikerült alapjáték mellett most egy csomagban gyűjtheted be a The Frozen Wilds kiegészítőt, melyben Aloy oldalán egy teljesen új, zord és fagyos vidéken kalandozhatunk majd egy friss történet, újabb szereplők, fegyverek és brutális ellenfelek társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) Horizon Zero Dawn Complete Edition játékkal kapcsolatban