Grid Legends

Kép a Grid Legends termékhez

24.490 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. február 25.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, PS5

A(z) Grid Legends leírása

Pattanj menő sportkocsik volánja mögé, nyomd padlóig a gázt és élvezd a száguldás élményét a Grid Legends keretein belül, ami a versenyjátékok egy egészen új szintjét igyekszik megmutatni a játékosok számára ? méghozzá történetközpontú kialakítás társaságában.

A Grid Legends egyik legnagyobb különlegességét az epikus történet adja, aminek részeként egy izgalmas és változatos sztori keretein belül kell kezdő versenyzőből igazi profivá válnunk, miközben magunk mögé utasítjuk a legnagyobb neveket is, ami soha nem lesz mentes a drámáktól és a meglepetésektől.

Mindehhez a játék természetesen egy óriási autóparkot is a kezünkbe ad. Itt lesz minden, ami számít, klasszikus versenyautók, ismert túraautók, sőt még kamionok is, miközben a helyszínekkel sem spóroltak a készítők: több mint 130 pályán téphetjük fel az aszfaltot a világ minden részén.

A Grid Legends ráadásul mindezt változatos játékmódokkal fejelte meg. A hagyományos futamok mellett lesznek driftelések és egészen őrült szabályrendszerek is, miközben az egészből természetesen nem hiányozhat az online móka, hogy másokkal egyaránt meg tudjuk osztani ezt az élményt.

Legfrissebb hírek a(z) Grid Legends játékkal kapcsolatban