Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Ghost of Tsushima Director's Cut

Kép a Ghost of Tsushima Director

23.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. augusztus 21.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Ghost of Tsushima Director's Cut leírása

A Directors Cut tartalma:
Ghost of Tsushima
Iki Island expansion, Legends mode (online co-op)
Hero of Tsushima skin set
1 technique point + Charm of Hachimans favor
Digital mini art book
Directors Commentary

Az inFamous-sorozatot jegyző Sucker Punch legújabb videojátékában egyenesen a japán történelemben tehetünk egy kirándulást, méghozzá egy nagy adag sötét fikció társaságában, a főszerepben egy intenzív harcokat kínáló hack and slash akciózással.

A Ghost of Tsushima története 1274-ben játszódik, amikor a Mongol Birodalom és Japán alaposan hajba kapnak egymással, miután előbbiek elfoglalják Tsushima szigetét. A konfliktus rendezéséhez szükség lesz az egyik utolsó élő szamurájra, azaz ránk, hogy egyszemélyes hadseregként vegyük fel a kesztyűt a támadókkal.

A játékban lehetőségünk nyílik megismerkedni a japán szamurájuk múltjával, testközelből sajátíthatjuk el hagyományaikat, miközben használatba vehetjük fegyvereiket, alkalmazhatjuk taktikáikat és a változatos megoldások alkalmazásával legyőzhetjük ellenfeleiket.

A Ghost of Tsushima sem a brutalitás, sem az intenzitás terén nem finomkodik, ezáltal páratlan alapossággal ismerhetjük meg belőle és alkalmazhatjuk a szamuráj harcmodort, miközben az ország múltjának és kultúrájának egy jelentős darabkájával is megismerkedhetünk.

Legfrissebb hírek a(z) Ghost of Tsushima Director's Cut játékkal kapcsolatban