Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition

Kép a Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition termékhez

6.449 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. október 16.

Platform: PS4

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

Ghost Recon Wildlands alapjáték
Year 2 Pass teljes tartalma
Splinter Cell Pack (Sam Fisher kosztüm, Close-Quarters Combat mozdulat, egy új fegyvert és más felszerelések)
Operator Pack (U100 fegyver, JPC mellény, katonai póló)
6 Ghost War karakterosztály
8 Battle Crate láda
4 Spec Ops és 4 Ghost War láda

A Santa Blanca drogkartell szüntelen növekedésének és erőszakosságának következtében Bolívia a világ legnagyobb kokaintermesztő központjává válik. Mindezt a lakosság is érzi, hiszen az utcákon senki sincs biztonságban, az emberek félnek, de ami még ennél is rosszabb, hogy a bűnszervezet hatalma lassacskán túlnyúlik az ország határain túlra, ezáltal az Egyesült Államokba is.

Mikor a Santa Blanca alszervezetei megjelennek az USA államaiban, a kormány nem tétovázik sokáig: felfogad egy elit katonai egységet, a Szellemeket, hogy szivárogjanak be az országba, kutassák fel a drogkartell vezetőit és likvidálják őket, még mielőtt túl késő lenne.

A Ghost Recon Wildlands-ban ennek az elit egységnek a történetét ismerhetjük meg egy izgalmas és változatos kampányban, amelyben rengeteg különleges bevetést élhetünk át óriási, szabadon bejárható területeken, miközben megtapasztalhatjuk döntéseink súlyát, a maximális kötetlenséget, valamint a taktikai akciójátékok legújabb generációját.

A Tom Clancy nevével fémjelzett Ghost Recon Wildlands-ban minden küldetés kimenetelét te határozhatod meg! Együttműködhetsz a lakossággal, használhatsz járműveket, megbújhatsz a dzsungel mélyén, csendben felderítheted ellenfeleidet vagy vadul rájuk rúghatod az ajtót, de ne felejtsd el: minden döntésednek következményei lesznek!

A Ghost Recon Wildlands-ban korunk legmodernebb és legkülönfélébb katonai eszközeit és fegyvereit vetheted majd be a cél érdekében, miközben a kooperatív módban akár néhány barátod segítségével is teljesítheted a változatos küldetéseket.

Legfrissebb hírek a(z) Ghost Recon Wildlands Year 2 Gold Edition játékkal kapcsolatban