Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Final Fantasy XV: Royal Edition

Kép a Final Fantasy XV: Royal Edition termékhez

5.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 06.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Final Fantasy XV: Royal Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Final Fantasy XV alapjáték
- a Season Pass teljes tartalma (négy kiegészítővel)
- exkluzív extra tartalmak (belső nézet, új dungeon, jármű, ellenfelek és fegyverek)

Egy minden eddiginél teljesebb kiadásban jelent meg újra a Final Fantasy XV, melyben Noctis herceg és barátai oldalán egy óriási háborúba bonyolódhatunk, amelynek során vissza kell szereznünk az irányítást a császári erők által elfoglalt ország felett.

A Final Fantasy XV: Royal Edition a sorozattól megszokott csodálatos fantáziavilág felfedezésén túl lehetőséget biztosít neked a folyamatos fejlődésre, a felfedezésre, mindemellett pedig a taktikus küzdelmekre is, melyeket gyakran orbitális méretű szörnyetegek ellen vívhatunk.

Mint a korábbi részek, úgy természetesen a Final Fantasy XV: Royal Edition is egy klasszikus japán szerepjáték lett, ezáltal több hétre elegendő játékélmény, rengeteg lehetőség, mellékes feladatok, mini-játékok és egyebek várnak rád, méghozzá ebben a kiadásban egy halom extra tartalom társaságában.

A Final Fantasy XV: Royal Edition ugyanis tartalmazza a szezonbérlettel érkezett összes kiegészítőt, a többjátékos élményeket, de a számtalan bővítményen túl a játékhoz egy új dungeon, valamint egy belső nézet is érkezett, aminek jóvoltából minden eddiginél bensőségesebb élmények társaságában kalandozhatunk Noctis oldalán.

Legfrissebb hírek a(z) Final Fantasy XV: Royal Edition játékkal kapcsolatban