Final Fantasy VII Remake

Kép a Final Fantasy VII Remake termékhez

16.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. április 10.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Final Fantasy VII Remake leírása

Folytatja a Final Fantasy-sorozat újragondolását a Square Enix, aktuális kiválasztottjuk pedig a legendás státuszt elért Final Fantasy VII lett, melyben a Shinra Electric Power Company a világ uralmára és kizsákmányolására tör.

Midgar mindig nyüzsgő városában azonban Avalanche név alatt megalakul egy szervezet, az ellenállás, akik elhatározzák, hogy nem hagyják annyiban a bolygó elpusztítását. Ezért az ügyért kell harcolnod a Final Fantasy VII Remake-ben!

A játék főhőse Cloud Strife, aki egykori elit zsoldosként az ellenállás egyik első számú katonájává válik, és a mi segítségünkkel rögtön beleveti magát a város ügyes-bajos dolgaiba, hogy megtudhassa a kompánia sötét titkát, ami segíthet neki összeomlasztani a szervezetet.

Bár a küllemre szinte rá sem ismerni, annyit változott, az élmény és a játékmenet terén a Final Fantasy VII Remake még mindig az a megindító történettel, taktikus csatákkal, átfogó fejlődési rendszerrel és páratlan élménnyel rendelkező szerepjáték, mint egykoron volt. A stílus rajongóinak kötelező!

Legfrissebb hírek a(z) Final Fantasy VII Remake játékkal kapcsolatban