Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Fast & Furious Crossroads

Kép a Fast & Furious Crossroads termékhez

14.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. augusztus 07.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Fast & Furious Crossroads leírása

Nem maradt videojátékos adaptáció nélkül a Halálos iramban 9, a jól ismert mozifilmhez megálmodott Fast & Furious Crossroads ugyanis egy a sorozathoz méltó történettel, illetve élményekkel kecsegtetve kínálja nekünk a száguldás magasiskoláját.

Merthogy a Fast & Furious Crossroads részeként természetesen a mozivászonról megismert élmények várnak ránk, ezáltal brutális sebességre képes izom- és sportautók, melyekkel akciófilmeket megszégyenítő pillanatok és elképesztő tempók társaságában nyomhatjuk tövig a gázpedált.

Mindehhez természetesen itt lesz mindenki, aki számít, ezáltal Dom, Letty és Roman, illetve az őket megformáló színészek (Vin Diesel, Michelle Rodriguez és Tyrese Gibson eredeti hangjukon), miközben az új történet részeként az egész világot bejárhatjuk majd.

A Fast & Furious Crossroads részeként ugyanis egy nemzetközi bűnszövetkezet megállítására törekszünk, így eljuthatunk a világ számos pontjára, hogy egzotikus helyszíneken is adózhassunk a száguldás, illetve az autós akciózás örömeinek.

Legfrissebb hírek a(z) Fast & Furious Crossroads játékkal kapcsolatban