Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Farming Simulator Nintendo Switch Edition

Kép a Farming Simulator Nintendo Switch Edition termékhez

7.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. november 07.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Farming Simulator Nintendo Switch Edition leírása

A Farming Simulator-ban most te is megtapasztalhatod, hogy milyen nehéz életük van manapság a gazdáknak, akik reggeltől-estig a földeken dolgoznak azért, hogy mi ehessünk. Hogy honnan jön a tej? Miből lesz a kenyér? Mennyi teendő van addig, amíg a kukorica learathatóvá válik? Egyáltalán miként zajlik a szántás, vetés és aratás?

Erre a sok kérdésre mind-mind választ ad a Farming Simulator Nintendo Switch Edition, amely nevéhez méltóan egy rendkívül összetett szimulátorként, lehetőséget ad arra, hogy belekóstoljunk a növénytermesztés és az állattenyésztés mellett immáron a favágás örömeibe is, de a traktorozás és a különféle mezőgazdasági gépek irányításán túl farmunk fejlesztéséről, valamint menedzseléséről egyaránt nekünk kell gondoskodni.

A Farming Simulator-ben száznál is több mezőgazdasági járművet, és a legkülönfélébb kiegészítőiket vehetjük irányításunk alá olyan neves gyártóktól, mint a Valtra, a Fendt vagy a Challenger. Mindehhez egy kellemesen összetett és élvezhető játékélmény társul egy óriási, nyitott világgal, valamint a virtuális traktorozás élményének legmagasabb szintjével.

Sőt mi több, a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a multiplayer módnak köszönhetően ezt az élményt másokkal is megoszthassuk, de a Farming Simulator Nintendo Switch Edition támogatja a konzol sajátosságait, így akár utazás közben, az iskolában vagy a munkahelyen is élvezhetjük a gazdálkodás örömeit.

Legfrissebb hírek a(z) Farming Simulator Nintendo Switch Edition játékkal kapcsolatban