Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Farming Simulator 19 Platinum Edition

Kép a Farming Simulator 19 Platinum Edition termékhez

7.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. október 22.

Platform: PS4

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Farming Simulator 19 Platinum Edition leírása

A Farming Simulator 19 Platinum Edition tartalma:

Farming Simulator 19 alapjáték
Platinum Expansion

Előrendelői ajándék: CLAAS Dominator 108 SL kombájn és CLAAS Torion 1914 Dev Mule homlokrakodó

A mezőgazdasági és traktoros szimulátorok nagyágyúja visszatért, hogy idén is megmutassa nekünk, milyen változatos teendők várnak egy gazdára, ha úgy dönt, hogy földművelésből és álattenyésztésből szeretne megélni.

A Farming Simulator 19 a műfaj egyik, ha nem a legrealisztikusabb szimulátora, mely idén végre nemcsak a tartalom, hanem a megjelenés terén is elképesztő látványt kínál a vadonatúj grafikus motor jóvoltából, amivel az élmény mellett végre a környezet és a gépek kidolgozottsága is szintet léphetett.

Természetesen a tartalom tekintetében sem hagy majd cserben minket a játék! Virtuális farmunkon ugyanis olyan gyártók traktorjait és egyéb mezőgazdasági gépeit vehetjük irányításunk alá, mint a Fendt, a Massey Fergusson, a Valtra, a New Holland vagy a Krone, de most első alkalommal a John Deere gépei is bekerültek a felhozatalba.

A Farming Simulator 19 természetesen ezúttal sem kíván majd tőlünk lehetetlent, csak legyen egy tanyánk, néhány traktorunk, kombájnunk, műveljük meg a földet, gondozzuk a növényeket, arassuk le a termést, adjuk el vagy etessük belőle állatainkat, vegyünk új eszközöket és váljunk mi a világ legnagyobb gazdálkodójává.

A csomag részét képező Farming Simulator 19 Platinum Expansion részeként ráadásul rengeteg friss tartalommal bővítheted az utóbbi évek egyik legjobb gazdálkodós szimulátorát, melyben traktorozhatunk, komájnozhatunk, állatokat tenyészthetünk, növényeket termeszthetünk és megismerhetjük egy farm működésének alapjait.

A kiegészítő telepítését követően így a sorozat történetében először irányításunk alá vehetjük a CLAAS jól ismert mezőgazdasági munkagépeit, így több mint 35 pontosan lemodellezett gép és kapcsolódó eszköz vár arra, hogy bevethessük a földeken.

Ez azonban még nem minden! A Farming Simulator 19 Platinum Expansion keretein belül megtalálhatjuk a LEXION 8900 kombájnt, a JAGUAR 960 TT betakarítót, sőt mi több, minden traktorok nagyágyúját, a XERION 5000-est is.

Legfrissebb hírek a(z) Farming Simulator 19 Platinum Edition játékkal kapcsolatban