Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Far Cry New Dawn

Kép a Far Cry New Dawn termékhez

8.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 15.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) Far Cry New Dawn leírása

Egy zseniális mellékszállal folytathatjuk tovább a Far Cry 5 nagyszerű történetét, a Far Cry New Dawn ugyanis az ismert történetre épülő nukleáris katasztrófa után mintegy 17 évvel veszi kezdetét, a főszerepben a poszt-apokaliptikus Hope megyével, ahol a lakosság érdekcsoportokba tömörülve, gyakorlatilag az őrület határait feszegetve a túlélésért harcol.

A Far Cry New Dawn-ban nem egy, hanem rögtön két főellenfél vár majd rád, méghozzá Mickey és Lou, az ördögi testvérpár képében, akik rettegett seregükkel fosztogatják a vidéket, a mi feladatunk azonban, hogy feltüzeljük a helyieket, egyesítsük a kis csoportokat, és közös erővel felvegyük a kezytűt a testvérek ellen.

A játékban ugyanaz a pergős és hihetetlen szabadságot kínáló élmény vár rád, mint a Far Cry 5-ben, ezáltal oda mehetünk és azt tehetünk majd, amihez csak kedvünk lesz, miközben a főküldetések mellett tonnányi mellékes teendőben tehetjük próbára képességeinket.

Sőt mi több, a Far Cry New Dawn-ban Hope megye határait is túlléphetjük végre, ezáltal bejárhatjuk az Egyesült Államok több ismert régióját, hogy tovább göngyölítsük a történetet és értékes jutalmakra tegyünk szert az őrült kihívások során.

Legfrissebb hírek a(z) Far Cry New Dawn játékkal kapcsolatban