Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Far Cry 6

Kép a Far Cry 6 termékhez

20.099 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. október 07.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOX ONE

A(z) Far Cry 6 leírása

Tovább folytatódik a Ubisoft népszerű akciójátéka, mely ismét egy önkényuralomra tört diktátor történetét meséli el nekünk. A Far Cry 6 minden eddiginél őrültebb és betegesebb szereplőket állít a középpontba, Anton Castillo ugyanis egy véreskezű önkényúrként arra tette fel az életét, hogy ha kell, akkor emberéletek árán is visszaállítja Yara szigetének egykori dicsőségét.

A Karib-tenger szívében elhelyezkedő kis banánköztársaság egy igazi trópusi paradicsom, ahol sok évtizeddel ezelőtt megállt az idő, hála Castillo intézkedéseinek - akit nem mellesleg a legendás Giancarlo Esposito, a Breaking Bad sztárja személyesít meg -, miközben 13 éves fia, azaz Diego segítségével azt is biztosítja, hogy a hatalom a jövőben is a család kezében maradhasson.

A Far Cry 6-ban ezt a családi diktatúrát kell majd fenekestől felforgatnunk hősünk, egy modern ellenálló, egy igazi gerillavezér oldalán. Dani Rojas nem ismer majd félelmet, a mi segítségünkkel pedig társai oldalán igazi forradalmat indít el Yara szigetén, ahol egyre több lakos csatlakozik a szabadságharchoz Castilla hatalmának megdöntése érdekében, csakhogy ehhez a dikátornak is lesz néhány szava.

A játék a sorozat korábbi epizódjaira jellemző élményeket kínál elképesztően nagy bejárható világgal, nyüzsgő városokkal, unalmas falvacskákkal és kietlen dzsungelekkel, miközben szinte bármilyen járművet kipróbálhatunk, a gerilla harcmodor segítségével pedig hatalmas fegyverarzenál és taktikázás társaságában hajthatjuk végre az izgalmas fő- és mellékküldetéseket, melyek mindegyike az elkeseredett küzdelemről szól.

Minimum gépigény

+ AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz / Intel Core i5-4460 3.2 GHz
+ 8 GB RAM
+ AMD RX 460 /NVIDIA GeForce GTX 960
+ 170 GB szabad hely

Ajánlott gépigény

+ AMD Ryzen 5 3600X 3.8 GHz / Intel Core i7-9700 3.6 GHz
+ 16 GB RAM
+ AMD RX 5700XT /NVIDIA GeForce RTX 2070 Super
+ 170 GB szabad hely

Legfrissebb hírek a(z) Far Cry 6 játékkal kapcsolatban