Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Fallout 4 Game Of The Year Edition

Kép a Fallout 4 Game Of The Year Edition termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 26.

Platform: PS4

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Fallout 4 Game Of The Year Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:

- Fallout 4 alapjáték
- Nuka-World DLC
- Vault-Tec Workshop DLC
- Contraptions Workshop DLC
- Far Harbor DLC
- Wasteland Workshop DLC
- Automatron DLC

Most végre egy minden földi jóval megpakolt kiadásban is beszerezheted magadnak az utóbbi évek egyik legjobb poszt-apokaliptikus szerepjátékát, lévén megérkezett a Fallout 4 Game Of The Year Edition, amely a nagyszerű alapjáték mellett nem kevesebb, mint hat extra kiegészítőt is tartogat számodra.

A számtalan díjat és elismerést bezsebelt, valamint kiváló szakmai sikereket elért Fallout 4 2287-ben játszódik, egészen pontosan 210 évvel a nagy atomháborút követően, a középpontban a Boston közelében található 111-es menedékkel, ahol hősünk átvészelte az eseményeket, most pedig készen áll arra, hogy megismerjen egy teljesen új világot.

A háború után ugyanis Földünk teljesen átalakult! A kis településeken szigorú szabályok uralkodnak, a városokon kívül vad mutánsok uralkodnak, nekünk pedig nem elég, hogy életben kell maradnunk ebben a különleges környezetben, mindemellett még gyűjtögethetünk, fejlődhetünk, saját eszközöket készíthetünk magunknak, de megismerkedhetünk a különleges V.A.T.S. harcrendszerrel is, ami elképesztő taktikai lehetőségekkel kecsegtet számunkra.

Sőt mi több, a Fallout 4 Game Of The Year Edition részeként rengeteg extrával tapasztalhatod meg ezt a különleges élmény, hiszen megannyi új kaland, küldetés, mellékes teendő, fegyver és játékelem vár ránk a GOTY kiadáshoz járó letölthető kiegészítőkkel.

Legfrissebb hírek a(z) Fallout 4 Game Of The Year Edition játékkal kapcsolatban