Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Fallout 4

Kép a Fallout 4  termékhez

4.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2015. november 10.

Platform: PS4

Kiadó: Bethesda

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, XBOX ONE

A(z) Fallout 4 leírása

2287, Boston. Egy óriási atomkatasztrófát követően a Föld már csak árnyéka korábbi önmagának. A társadalom, a jól ismert berendezkedés, a törvények és a szabályok a múlt ködébe vesztek. Egy egészen más világ van születőben, ahol az emberiség maradéka őrült mutánsok között próbálja meg kialakítani új életkörülményeit.

A Fallout 4 egészen pontosan 210 évvel a mindent elpusztító nagy háború után veszi kezdetét, amikor kinyílik a 111-es Menedék ajtaja, és az elmúlt két évszázadot hibernált állapotban töltő főhősünk nekiiramodik, hogy felfedezze az új világot, pontosabban azt, ami megmaradt belőle.

A játék egy óriási, poszt-apokaliptikus nyitott környezetet elénk táró RPG, melyben szabadon felfedezhetjük Boston környékét, ismerkedhetünk a többi életben maradttal, a különlegesen taktikus harcrendszernek hála pedig olyan izgalmas csaták részeseivé válhatunk, mint amit a korábbi epizódokból megszokhattunk.

A Fallout 4 az elképesztő hangulat mellett egy rendkívül szerteágazó sztorival kecsegtet, melyet minden téren döntéseinkkel irányíthatunk, hovatovább hősünket folyamatosan fejleszthetjük is, amihez egy összetett craft-rendszer, folyamatos gyűjtögetés, rengeteg fegyver, páncél és egyéb felszerelés vár ránk.

Legfrissebb hírek a(z) Fallout 4 játékkal kapcsolatban