Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

FIFA 23

Kép a FIFA 23 termékhez

26.890 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. szeptember 30.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, PS5, XBOXSX

A(z) FIFA 23 leírása

A FIFA 23 jóvoltából lehetőségünk nyílik megismerni a virtuális futball legújabb szintjét, méghozzá olyan realizmus és olyan sok újítás társaságában, hogy az minden eddiginél magasabb szintre emeli a széria renoméját. A HyperMotion 2 technológiának köszönhetően például minden eddiginél több animáció kapott szerepet a játékban, ezáltal sokkal élethűbb focisták és lényegesen realisztikusabb helyzetek várnak majd ránk a meccsek során, legyen szó akár az egy-, akár a többjátékos módról.

A FIFA 23-ban mindemellett teljesen megújult az Ultimate Team játékmód, így felépíthetjük álmaink csapatát, miközben befuthatunk egy teljes karriert, de a rajongók legnagyobb örömére a Volta Football és a Pro Clubs is a nagy visszatérők között tartható számon. Mindehhez a FIFA 23 a megszokottan nagy mennyiségű tartalommal szolgál majd, ezáltal több mint 19 ezer játékos, 700-nál is több csapat, valamint 100-nál is több stadion vár ránk, így akár egyedül, akár mások társaságában élveznénk a virtuális futballt, tartalomból biztosan nem lesz hiány.

Legfrissebb hírek a(z) FIFA 23 játékkal kapcsolatban