Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

FIFA 21

Kép a FIFA 21 termékhez

13.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 09.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) FIFA 21 leírása

Idén sem maradunk aktuális FIFA-játék nélkül, így minden eddiginél látványosabb küllem, illetve nagyobb realizmus társaságában élvezhetjük az aktuális évad sajtosságait, melyek annyira kidomborodnak a FIFA 21-ben, hogy akár utcai környezetben, akár stadionokban élvezzük a virtuális futballt, minden esetben óriási élmények várnak ránk.

A FIFA 21 ráadásul a tartalom terén is nagyot villant, hiszen a szokásos tartalmak mellett ott lesz a komplett UEFA Bajnokok Ligája, de a CONMEBOL Libertadores bajnokság sem maradt ki a sorból, miközben a háttérben egyaránt jelentős változások történtek.

Az új grafikai megoldásokkal például minden eddiginél élethűbb szimuláció vár ránk, részletesebb karaktermodellekkel, alaposabban kidolgozott helyszínekkel és olyan fizikával, amitől minden mérkőzés olyan hatást kelt, mintha csak a televízióban néznénk.

Természetesen a FIFA 21-ből sem maradt ki a teljes karriermód, indulhatunk utcai focizni a VOLTA Football módban, de megmaradt a közkedvelt Ultimate Team is, ahol összeállíthatjuk álmaink csapatát, sőt a Pro Clubs mellett a 22 fős online multiplayer teszi fel a koronát a végeredményre.

Legfrissebb hírek a(z) FIFA 21 játékkal kapcsolatban