Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Elex II

Kép a Elex II termékhez

6.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. március 01.

Platform: PS4

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS5, XBOXSX

A(z) Elex II leírása

A legendás Gothic-sorozatot és a Risen-t is jegyző Piranha Bytes legújabb akció-szerepjátékában a sokak számára kellemes meglepetést okozott Elex élményeit folytathatjuk tovább, így újabb kalandok várnak ránk ebben a hatalmas, szabadon bejárható poszt-apokaliptikus világban.

Az Elex II néhány évvel azt követően veszi fel a történet fonalát, hogy Jax sikeresen legyőzte a félelmetes Hybridet. A világ fellélegezhetett egy kicsit, azonban még be sem gyógyultak a régi sebek, máris egy újabb fenyegetés ütötte fel a fejét, egy minden eddiginél félelmetesebb gonosz, aki a bolygó elpusztítását tűzte ki céljául.

A világ sorsa így ismét Jax kezébe kerül, aki a mi segítségünkkel nekiiramodik Magala óriási világának, hogy körbejárja az egyes frakciókat, és nekik fő-, illetve mellékküldetések során segítséget nyújtson, cserébe azért, hogy támogassák őt az univerzum megmentésében.

Az Elex II-ben rengeteg tartalom és tonnányi feladat vár ránk a hatalmas világ felfedezése során, amit akár jetpackkel a hátunkon is megtehetünk majd, miközben folyamatosan fejlődve jutunk egyre közelebb ahhoz, hogy meg tudjunk küzdeni a betolakodókkal.

Legfrissebb hírek a(z) Elex II játékkal kapcsolatban