EVO Nano+ (gray)

Kép a EVO Nano+ (gray) termékhez

319.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. április 06.

Platform: Drón

Gyártó: Autel

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) EVO Nano+ (gray) leírása

Megérkezett az Autel Robotics egyik legkisebb, alig 249 grammos drónja, az Autel EVO Nano+. Ez a kicsi, kompakt drón elképesztő kamerával lett felszerelve, ugyanis egy 50 MP 1/1,28" inches CMOS szenzort kapott, mellyel 4K/30fps feltéteket is készíthetünk. A drón akár 28 percig is képes a levegőben maradni, és akár 16,8 km távolságra is el lehet küldeni. A kis mérete ellenére is biztonságos, ugyanis első- és hátsó ütközésátló szenzorokkal van ellátva.

A doboz tartalma:
EVO Nano+ drón (akkumulátor, propeller, gimbal védő)
1 db Remote kontroller
1 db USB-C töltőkábel
1 db Csavarhúzó
8 db Tartalék csavar
3 db RC kábel (Micro-USB, Lightning, USB-C)
1 pár tartalék propeller

Lenyűgöző 4K felvételek

Ezzel az apró drónnal is elképesztő felvételeket készíthetünk a beépített 50 MP 1/1,28" inches CMOS szenzoros kamerával, mely f/1.9-es rekesszel kiváló fényérzékelést tesz lehetővé alacsony fényviszonyok mellett is. A háromtengelyes gimbal megfelelő stabilizációt nyújt, hogy felvételeink tűélesek és rezzenéstelenek legyenek. Készíthetünk 4K/30fps felvételeket is, ráadásul jpg és DNG formátumokban is elmenthetjük felvételeinket.

Filmes mozdulatok, aktív követés

Az Autel Sky applikációja beépített, előre programozott módjaival Te is különleges filmes trükköket készíthetsz drónoddal. Négy látványos manőver közül is választhatunk: a Rocket, a Fade Away, az Orbit és a Flick. A Dynamic Track 2.1 aktív követésnek köszönhetően elég csak kijelölni a tárgyat, a drón pedig teszi a dolgát.

Az Autel Evo Nano+ megkapta az eddigi leggyorsabb és legerősebb élőkép átviteli rendszerét, a SkyLinke-et. Ideális körülmények között akár 10 km-ről is képes 2,7K/30FPS élőképet közvetíteni.

Gyártói garancia: 3 év