Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

EVO Lite+ (orange)

Kép a EVO Lite+ (orange) termékhez

539.900 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. április 06.

Platform: Drón

Gyártó: Autel

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) EVO Lite+ (orange) leírása

Megérkezett az Autel Robotics EVO sorozatának legújabb családja, az EVO Lite+, mely egy nagy teljesítményű, kompakt és felhasználóbarát drón, számos intelligens funkcióval és különleges újításokkal. Akár 40 percig is képes a levegőben maradni, hatótávja pedig a 24 km-es távolságot is eléri. A továbbfejlesztett, 150 fokos látószöggel rendelkező szenzoroknak köszönhetően még biztonságosabbá válik a repülés. Súlya: 835 g

A doboz tartalma:
EVO Lite+ drón (akkumulátor, propeller, gimbal védő)
1 db Remote kontroller
1 db Töltőkábel
1 db Vertical stand
3 db RC kábel (Micro-USB, Lightning, USB-C)
1 pár tartalék propeller

Lenyűgöző 6K felvételek

Az EVO Lite+ drón 4 tengelyes gimballal van felszerelve, melynek köszönhetően minden eddiginél stabilabb és rezzenéstelenebb felvételeket készíthetünk. A drón 20 MP 1" inches kamerával van ellátva, a "moonlight" algoritmus segítségével zajmentes képeket is készíthetünk. Akár 6K/30fps videókat forgathatunk, a rekeszérték f/2.8-f/11 között állítható.

Defog üzemmód

Az új EVO Lite+ drón már egy új üzemmóddal érkezik, méghozzá a Defog, azaz a ködtelenít móddal, mely a környezethez alkalmazkodva állítja a megjelenített színek telítettségét, kontrasztját. Így ködösebb időben is kristálytiszta felvételeket készíthetünk. Természetesen az automatikus HDR sem hiányozhat a funkciói közül.

Filmes mozdulatok, aktív követés

Az Autel Sky applikációja beépített, előre programozott módjaival Te is különleges filmes trükköket készíthetsz drónoddal. Négy látványos manőver közül is választhatunk: a Rocket, a Fade Away, az Orbit és a Flick. A Dynamic Track 2.1 aktív követésnek köszönhetően elég csak kijelölni a tárgyat, a drón pedig teszi a dolgát.

Az Autel Evo Lite+ megkapta az eddigi leggyorsabb és legerősebb élőkép átviteli rendszerét, a SkyLinke-et. Ideális körülmények között akár 10 km-ről is képes 2,7K/30FPS élőképet közvetíteni.

Gyártói garancia: 3 év