Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

DualSense vezeték nélküli kontroller (Starlight Blue)

Kép a DualSense vezeték nélküli kontroller (Starlight Blue) termékhez

28.890 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. január 14.

Platform: PS5

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) DualSense vezeték nélküli kontroller (Starlight Blue) leírása

Az új next-gen konzolok elhozták a díjnyertes DualShock 4 kontrollerek továbbfejlesztett verzióját, a DualSense kontrollereket. Az új kontrollerek egy teljesen új szintre emelik a játékélményt a nagyszerű kialakításnak és funkcióknak köszönhetően, most új Starlight Blue színben.

A DualSense vezeték nélküli kontroller elképesztő, kézzel fogható visszajelzéssel, dinamikus adaptív ravasszal, valamint beépített mikrofonnal rendelkezik. Mindezek mellett a készítők több figyelmet szenteltek a kényelmes kialakításnak is. A futurisztikus kontroller alja és az elülső gombok finoman textúrázottak.

A DualShock-on található Share gombot felváltotta a Creat gomb, mellyel a PS5-ön további funkciókat lehet elérni. A gombbal nem csak képeket és videókat lehet megosztani könnyedén, de akár tartalmakat is lehet gyártani a játékokból.

A DualSense adaptív ravaszokkal van felvértezve a még pontosabb játékélményért. Ennek köszönhetően például érezni lehet az autók fékpedáljainak felkeményedését vagy azt, hogy mennyire nehéz felhúzni egy íjat. A rezgésnek hála azt is érezhetjük játék közben, hogy milyen a karakterünknek a jégen csúsznia, vagy a sárban tipornia.

Beépített akkumulátornak köszönhetően vezeték nélkül lehet a kontrollerrel játszani, a töltést pedig USB-C kábel végzi. A kontrolleren 3,5 mm jackdugó is található, így füllhalgatót is könnyedén lehet bele dugni. Éld át a játékélmény új szintjét a DualSense kontrollernek köszönhetően!