Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

DriveClub

Kép a DriveClub termékhez

5.789 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. október 08.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) DriveClub leírása

A DriveClub a PlayStation 4 egyik legjobb és legtartalmasabb autós játékaként tökéletes elegyet kínál a vérbeli szimulátorok, valamint az árkád száguldások kedvelőinek, ezáltal lehetőségünk nyílik tökéletes realizmus társaságában csatlakozni a futamokhoz, de akár azt is megtehetjük, hogy választunk egy szuper verdát, és padlóig nyomjuk a gázpedált.

A DriveClub keretein belül ugyanis minden pillanatban a féketlen száguldásé lesz a főszerep, amihez csatlakozhatunk mások klubjaihoz, de alakíthatunk sajátot is annak érdekében, hogy hozzánk hasonló sebességmániásokkal együtt álljunk rajtkockára, és magunk mögé utasítsunk más csapatokat.

A játékban több tucatnyi valóban létező sportautó volánja mögé pattanhatunk be, amelyek tökéletes kidolgozottsággal rendelkeznek mind a megjelenés, mind a tulajdonságok tekintetében, így száguldjunk a világ bármelyik pontján is Norvégiától kezdve, Kanadán át, Japánig bezárólag, érdemes lesz alaposan meggondolni, hogy melyik autóval indulunk neki az adott túrának.

A DriveClub ezen túlmenően a folyamatos fejlődés és fejlesztés mellett többféle játékmódot garantál számunkra, így egyedül vagy multiplayer módban egyaránt lehetőségünk nyílik belekóstolni a realisztikus versenyekbe.

Legfrissebb hírek a(z) DriveClub játékkal kapcsolatban