Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Dragon Quest Builders 2

Kép a Dragon Quest Builders 2 termékhez

8.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. július 12.

Platform: PS4

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Dragon Quest Builders 2 leírása

Hogy milyen lenne a Minecraft egy csodálatos japán fantáziavilágban? Pontosan erre ad választ a Dragon Quest Builders 2, mely a kiválóan sikerült első rész után tovább folytatja a blokképítős szerepjáték élményét, méghozzá nemcsak többjátékos élményekkel, hanem egy szuper egyjátékos kampánnyal is.

A Dragon Quest Builders 2-ben megalkothatjuk saját karakterünket, akivel folyamatos küldetések egész sorozata vár majd ránk, melyek teljesítésével igazi építővé kell válnunk, amihez rengeteg különleges épületet és objektumot kivitelezhetünk a saját kezünkkel - a Minecraft mintájára.

Mindehhez azonban itt egy átfogó történet vár ránk, melyben egy rejtélyes főgonosz, Hargon Gyermeke el akarja törölni a világról az összes alkotót, hogy betiltsa az építést és minden más egyéb alkotói tevékenységet, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy éppen az alkotással szembeszálljunk az ördögi erőkkel.

A játékban egyre nagyobb és egyre őrültebb dolgokat építhetsz majd, miközben a folyamatos fejlődés mellett alaprajzokat és recepteket oldhatsz fel, de szabadon felfedezhetsz egy óriási világot, melyben nemcsak építkezéssel alkothatsz, hanem akár növényeket is termeszthetsz.

Legfrissebb hírek a(z) Dragon Quest Builders 2 játékkal kapcsolatban