Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Dragon Ball FighterZ

Kép a Dragon Ball FighterZ termékhez

9.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. január 26.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Dragon Ball FighterZ leírása

Miután a Dragon Ball Xenoverse-sorozat nagy sikert aratott, a Bandai Namco egy újabb verekedős játékot készített a népszerű anime alapján, amely Dragon Ball FighterZ címmel az oldalnézetes árkád verekedős játékok műfajában fogant.

A Dragon Ball FighterZ keretein belül így a Street Fighter vagy a Tekken mintájára mérhetjük össze tudásunkat az ismert franchise legtöbb karakterével, a készítők ugyanis gondosan ügyeltek arra, hogy mindenkivel hajba kaphassunk a pályákon, aki csak számít.

A játék az anime hatású grafika mellett elképesztően látványos, effektekben gazdag küzdelmeket garantál, melyeket a sorozat jól ismert harcosai, megannyi kombó, speciális képesség és egyéb izgalom tesz igazán teljessé.

Csatlakozz te is a Dragon Ball FighterZ-ben Gokuhoz és barátaihoz, és vívjatok egy mindent elsöprő csatát Android 16 és félelmetes serege ellen egy három fejezetre osztott történetben, melyben a sorozat összes ismert szereplője megjelenik majd.

Legfrissebb hírek a(z) Dragon Ball FighterZ játékkal kapcsolatban