Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Dragon´s Dogma: Dark Arisen

Kép a Dragon´s Dogma: Dark Arisen termékhez

6.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. október 13.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Dragon´s Dogma: Dark Arisen leírása

A Dragon's Dogma: Dark Arisen a Capcom nagy sikerű akció-szerepjátékának legújabb kiadása, aminek hála már Xbox One-on is élvezhetjük az alkotásban elérhető csodálatos, gazdag és egyben szabadon bejárható fantáziavilágot, ahol minden sarkon szükség van hozzánk hasonló hősökre.

A játék egy epikus kalandot mesél el nekünk, amelynek során segítőink oldalán gyakran elképesztő méretű és félelmetes teremtményekkel mérhetjük össze tudásunkat, legyen szó akár hatalmas hidrákról, akár félelmetes sárkányokról, itt mindent megtalálhatunk izgalmas utazásunk során.

A Dragon's Dogma: Dark Arisen berkein belül választott kasztunk határain belül, tapasztalati pontok gyűjtögetésével válhatunk egyre jobbá, ezáltal lehetünk félelmetes kardforgatók, erőteljes és hatalmas varázslók, vagy akár a távolsági fegyverek mesterei, miközben folyamatosan újabb fegyvereket, páncélokat és egyéb felszereléseket használhatunk fel ellenfeleinkkel szemben.

A korábbi kiadáshoz képest a Dragon's Dogma: Dark Arisen nemcsak minden téren a kurrens generációs konzolok erejéhez igazított grafikai körítéssel rendelkezik, hanem egy extra kiegészítővel és ezáltal rengeteg friss tartalommal is szolgál azoknak, akik egykoron még az előző generációban ismerték meg ezt az emlékezetes kalandot.

Legfrissebb hírek a(z) Dragon´s Dogma: Dark Arisen játékkal kapcsolatban