Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Dolmen Day One Edition

Kép a Dolmen Day One Edition termékhez

12.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. május 20.

Platform: PC

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOXSX

A(z) Dolmen Day One Edition leírása

A Dolmen című akció-szerepjátékban egy kifejezetten merész és izgalmas feladat vár minden játékosra: utazzunk el egy ellenséges idegen világba, és gyűjtsünk mintákat olyan kristályokból, amelyek képesek lesznek örök időkre megváltoztatni az egész univerzumot.

A játék azon túl, hogy mesterien bánik a futurisztikus sci-fi elemekkel, ráadásként nem kevés horrorisztikus hatással is kecsegtet nekünk a félelmetes ellenfelek jóvoltából, de a rettegésen felül a felfedezés és a harcrendszer tekinthetők központi elemeknek.

A Dolmen keretein belül ugyanis egy összetett, rengeteg fegyverrel, különleges mozdulattal és fejleszthető speciális képességgel ellátott harcrendszer vár ránk, aminek részeként gyakran hátborzongató főellenfelekkel is össze kell majd mérnünk a tudásunkat.

A folyamatos felfedezés és a kihívásokkal teli küldetések teljesítése során fontos, hogy a Dolmen részeként odafigyeljünk az energiagazdálkodásra, hiszen elegendő energia hiányában minden tervünk, minden feladatunk biztos kudarcra lesz ítélve.

Legfrissebb hírek a(z) Dolmen Day One Edition játékkal kapcsolatban