Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Destroy All Humans!

Kép a Destroy All Humans! termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. június 29.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) Destroy All Humans! leírása

Egy átfogó idegen invázió érte a Földet, ebben a támadásban azonban nem az emberiség védelméért harcolunk majd, hanem Crypto-137, egy gonosz űrlény oldalán éppen az lesz a feladatunk, hogy elpusztítsuk a színről az emberi fajt.

A Destroy All Humans! az ötvenes évek Amerikájába repít vissza minket azzal a célzattal, hogy a lehető legkülönfélébb módon terrorizáljuk a lakosságot, amihez olyan őrült fegyvereket használhatunk fel, mint a már nevével is beszédes Anal Probe Gun.

Hősünk oldalán ráadásul nemcsak fegyvereket, hanem pszichokinetikus képességeket is alkalmnazhatunk a cél elérésének érdekében, aminek részeként először csak az Egyesült Államok kormányát szeretnénk térdre kényszeríteni, később aztán az egész bolygót.

Az egykoron legendás Destroy All Humans! feltámadásában rengeteg kultikus eszközt vehetünk majd a kezünkbe, miközben vadonatúj tartalmak, így a korábban gyakran emlegetett Lost Mission of Area 42 is helyreállításra került benne.

Legfrissebb hírek a(z) Destroy All Humans! játékkal kapcsolatban