Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Kép a Destroy All Humans! 2 - Reprobed termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. október 31.

Platform: PC

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS5, XBOXSX

A(z) Destroy All Humans! 2 - Reprobed leírása

A Destroy All Humans folytatásában Crypto ismét visszatér, hogy óriási felfordulást okozzon a Földön. A középpontba ezúttal a legendás hatvanas évek került, ami eleve egy elragadó hátteret nyújt a játéknak, de a történet sem hétköznapi, hiszen hősünk bőrébe bújva a KGB ellen indulunk csatába.

A hippikorszak derekán a Destroy All Humans 2 ? Reprobed részeként egy minden eddiginél nagyobb nyitott világ vár ránk, ahol rengeteg feladatot és pusztítást kell végrehajtanunk annak érdekében, hogy beteljesíthessük bosszúhadjáratunkat, amit elpusztított anyahajónkért indítottunk.

Fedezd fel a legendás hatvanas éveket, győzd le a támadókat, fejleszd fegyvereidet és képességeidet, majd győzd meg az elfogott fajokat arról, hogy közös a célotok, és csak együttes erővel tudtok győzedelmeskedni a földiek felett.

Ha egyedül nem boldogulnánk ezzel a feladattal, akkor hívjuk meg egy barátunkat, hogy a kétfős lokális osztott képernyős módban együtt is átélhessük ezeket a kalandokat, sőt akár a teljes történetet.

Legfrissebb hírek a(z) Destroy All Humans! 2 - Reprobed játékkal kapcsolatban